Hesap silme
Son güncelleme: 9 Ağustos 2026.
Spremačica.me platformundaki hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamadan — şimdi
- Uygulamayı açın ve giriş yapın.
- Git Profil → Hesap silme
- Silme işlemini onaylayın
Hesap ve tüm veriler anında silinir. İşlem geri alınamaz.
Eğer artık uygulamaya sahip değilseniz
İsteği, kayıt olduğunuz e-posta adresinden gönderin. kontakt@spremacica.me, "Hesabı sil" başlığıyla.
Adresin size ait olduğunu doğruladıktan sonra 15 gün içinde hesabı siliyoruz.
Şifrenizi unuttuysanız, giriş ekranındaki "Şifrenizi mi unuttunuz?" seçeneği aracılığıyla uygulamada şifrenizi kurtarabilirsiniz.
Ne siliniyor?
- Kullanıcı hesabı ve giriş bilgileri (e-posta, ad, telefon)
- Fotoğraf, açıklama, fiyat ve müsaitlik bilgilerini içeren hizmetçi profili.
- bıraktığınız puanlar ve yorumlar
- sizin bıraktığınız puanlar ve yorumlar
- tüm konuşmalarınız ve mesajlarınız
- Cihazınızla ilgili bildirimler ve ayarlar
Geriye ne kaldı?
- Kanunen saklamak zorunda olduğumuz veriler (örneğin, varsa faturalar), kanun gerektirdiği süre boyunca saklanacaktır.
- Anonimleştirilmiş ve sizinle ilişkilendirilemeyen veriler; örneğin, şehir bazında yapılan arama sayısı.
Silinen bir hesap geri yüklenemez. Daha sonra fikrinizi değiştirirseniz yeni bir hesap oluşturabilirsiniz, ancak eski profiliniz, puanlarınız ve mesajlarınız geri yüklenmeyecektir.
Sayfa içeriği
Sorunuz mu var?
Yardımcı olmak için buradayız. Bizimle iletişime geçin.